Zvanīt: +371 22022229
Aizvērt

Sīkdatņu cookie lietošana

Mūsu lapa izmanto sīkfailus (cookies), lai saglabātu informāciju par Jūsu veiktajām darbībām lapā un nodrošinātu Jums ērtu lapas attēlojumu. Vai piekrītat sīkfailu saglabāšanai?
Ziedu piegāde, info tālrunis: +371 22022229 birojs@rigasziedi.lv
18. aprīlis, Vārda dienu svin:
Laura, Jadviga

Pēc kādiem kritērijiem izvēlēties ziedu piegādes servisu

Šis bloga raksts ir par ziedu piegādes servisa izvēli un kā jūs varat izvēlēties labāko pakalpojumu, lai pasūtītu skaistus un svaigus ziedus. Mēs esam ļoti priecīgi par to, ka jūs esat ieinteresēti pasūtīt ziedus no mūsu piegādes servisa "Rīgas Ziedi".

Lai jūs varētu izbaudīt vislabāko pieredzi un saņemt tieši tādus ziedus, kādi jūs vēlaties, mēs esam sagatavojuši šo bloga rakstu par kritērijiem, kas jāņem vērā, izvēloties ziedu piegādes servisu. Mēs esam pārliecināti, ka jūs atradīsiet šo informāciju noderīgu un palīdzīgu, lai izvēlētos labāko piegādes servisu, kas atbilst jūsu vajadzībām.

Viens no svarīgākajiem faktoriem ir klientu atsauksmes. Mēs lepojamies ar augstu klientu apmierinātības līmeni un tā liecina arī mūsu Google Maps vērtējums, kas ir 4.9 no 5. Tas apliecina, ka mūsu klienti ir apmierināti ar mūsu pakalpojuma kvalitāti, apkalpošanu un piegādi.

Vēl viens faktors, kāpēc jūs varat uzticēties mūsu piegādes servisam "Rīgas Ziedi", ir ļoti ātra piegāde. Mēs nodrošinām piegādi Rīgas pilsētā 2 stundu laikā no pasūtījuma apmaksas brīža.

Mēs esam pieredzējuši un profesionāli floristi, kuri dara savu darbu ar mīlestību, lai nodrošinātu jums un jūsu mīļajiem skaistākos un svaigākos ziedus. Mēs esam pārliecināti, ka jūs izbaudīsiet labāko pieredzi, pasūtot ziedus no mūsu piegādes servisa "Rīgas Ziedi".

Atpakaļ

© Copyright RigasZiedi.lv - Ziedu piegāde